Σταματήστε να καλύπτετε και να πληρώνετε τους Εγκληματίες

Μάθαμε πως χτες Τρίτη 24 Ιουνίου 2008 συνελλήφθησαν από την Αστυνομία δύο γυναίκες στην Αθήνα, οι οποίες έστελναν Έλληνες νεφροπαθείς στην Ινδία προκειμένου εκεί να υποβληθούν σε μεταμόσχευση νεφρού παρακάμπτοντας την Ελληνική Λίστα.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε σήμερα στον Τύπο.

Αυτό που δεν θα μάθουμε είναι τους Έλληνες γιατρούς οι οποίοι προετοίμαζαν τους ασθενείς για την επέμβαση και οι οποίοι έχουν την ίδια ευθύνη με τις συλληφθέντες.
Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε η μεταμόσχευση "αρχίζει" με την συρραφή του οργάνου. Η ιατρική παρακολούθηση μετά είναι πάρα πολύ σημαντική.
Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να μην κάνει τα στραβά μάτια και αν ακόμα δεν διώκει ποινικά τους γιατρούς και τα ιατρικά κέντρα που κάνουν αυτήν την παρακολούθηση, ας σταματήσει τουλάχιστον να καλύπτει τα ιατρικά έξοδα συνέπεια παράνομων και εγκληματικών μεταμοσχεύσεων, από τα Ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία!
Είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ ο φτωχός, συνεπής, υπομονετικός και νομοταγής Έλληνας λήπτης μοσχεύματος να έχει την ίδια αν όχι χειρότερη αντιμετώπιση από το Σύστημα Υγείας με εκείνον τον ασυνείδητο, απάνθρωπο εγκληματία που δεν έχει την υπομονή να περιμένει στην Λίστα και χρησιμοποιώντας χρήματα και γνωριμίες απαξιώνει το Ελληνικό Σύστημα Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: