Δέκα Μεταμοσχεύσεις στο Ωνάσειο τους τελευταίους μήνες!


Από τον Φεβρουάριο του 2008 μέχρι τις 07/06/2008 δηλαδή σε διάστημα λιγότερο από πέντε μήνες, πραγματοποιήθηκαν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο δέκα μεταμοσχεύσεις καρδιάς και πνευμόνων!
Είναι εκπληκτικό! Το γεγονός πως προσφέρθηκε τόσο μεγάλος αριθμός μοσχευμάτων και το ότι η Μονάδα Μεταμοσχεύσεων τα αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γεμίζει χαρά και ελπίδα όλους όσους θεωρούν πως έγινε ακόμα μια υπέρβαση στο Χώρο της Υγείας στην Ελλάδα.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους εμπλέκονται στην υπέροχη αυτή διαδικασία και προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για να υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα.
Μπράβο στα παιδιά του Ε.Ο.Μ. που συντόνισαν με τόση επιτυχία τέτοιο δύσκολο έργο.
Μπράβο στους γιατρούς των Εντατικών που στην στιγμή του Μεγάλου Πόνου προσέγγισαν με την δέουσα ευαισθησία τους συγγενείς των δοτών και συνέβαλλαν στην συναίνεσή τους
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους εκείνους που την στιγμή που ένιωσαν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, της στιγμή που συνειδητοποιούσαν τον θάνατο του αγαπημένου τους Προσώπου, έκαναν την υπέρβαση και προσέφεραν ΖΩΗ και ΥΓΕΙΑ σε συνανθρώπους τους που την έχουν ανάγκη.
Είμαστε ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ! Τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα.
Υπάρχουν πολλοί Άνθρωποι που υπερβαίνουν την ατομικότητα και τον εγωισμό!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: