«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ»


Ο πρόεδρος του Κέντρου Καθηγητής κ. Ι. Παπαδημητρίου δήλωσε υπερήφανος για τα επιτεύγματα του προγράμματος μεταμοσχεύσεων και με την σειρά του εξήρε τη συμβολή του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ωνάση, τόσο στη στήριξη του προγράμματος όσο και στην ενίσχυση της λειτουργίας του ΩΚΚ γενικότερα «πρέπει όλοι να προωθήσουμε την ιδέα δωρεάς οργάνων και μεταμοσχεύσεων. Προς την κατεύθυνση αυτή, το ΩΚΚ καταβάλλει και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη και ενίσχυση των μεταμοσχεύσεων».
Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» κ. Απόστολος Ζαμπέλας αναφέρθηκε στην πολυσχιδή δραστηριότητα του Ιδρύματος, όπως άλλωστε ήταν και το όραμα του εμπνευστή του, αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση «Το Ίδρυμα από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα σε πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής του τόπου μας, όπως είναι η Παιδεία, οι Τέχνες και ο Πολιτισμός γενικότερα, και βέβαια, η Υγεία , η οποία αποτελεί το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό του ανθρώπου. Πιστοί στα οράματα του Αριστοτέλη Ωνάση στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των συνανθρώπων μας».
Με συγκίνηση γέμισε την ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεταμοσχευμένων του Ωνασείου κ. Γιαλελάκης, ο οποίος ευχαρίστησε το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου, καθώς και την Διοίκηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» για τις προσπάθειες τους στην ανάπτυξη του προγράμματος Μεταμοσχεύσεων. «Οι ευχαριστίες μου αφορούν και όλους τους υπόλοιπους μεταμοσχευμένους στο Κέντρο, με τους οποίους έχουμε δεθεί σαν αδέρφια. Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι η μεταμόσχευση δεν είναι μια απλή ιατρική πράξη, αλλά μια προσφορά αγάπης και ήθους», κατέληξε ο κ. Γιαλελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: