Έφυγε η Γεωργία δωρίζοντας Ζωή και Μεγαλείο

Δοκιμάστηκε σκληρά για περισσότερο απο ένα χρόνο. Η καρδούλα της έπαθε ανεπανόρθωτη ζημιά απο ένα μικρό ατύχημα που είχε στο πόδι. Η τεχνητή καρδιά που της τοποθέτησαν στο Ωνάσειο της έδωσε παράταση ζωής, μέχρι την στιγμή που θα βρισκόταν και για εκείνη ένα μόσχευμα. Η αναμονή όμως ήταν μεγάλη και η Γεωργία δεν άντεξε! Έφυγε χτές 07/04/08. Την έσχατη στιγμή η οικογένειά της που στάθηκε με παρρησία κοντά της σε όλη της την δοκιμασία δώρησε τα όργανα της για να σωθούν άλλοι άνθρωποι. Μπράβο τους. Ο πόνος μεγάλος για όλους μας. Ήταν αδελφή μας.
Ένας μόνο Λόγος παρηγοριάς: η Γεωργία δεν χάθηκε. Όπως υπήρξε, έτσι υπάρχει και θα υπάρχει σε ένα καλύτερο κόσμο. Ζωή σε μας και την οικογένειά της.
Κανένας καλός και τίποτα άξιο δεν χάνεται

1 σχόλιο:

Μαρια είπε...

Στάθηκα τυχερή και την γνώρισα... Κάναμε παρέα, είχα την τύχη να είμαι φίλη της... Η Γεωργία ήταν, για μας είναι ακόμη, η ίδια η ζωή... Το θάρρος της απερίγραπτο, το χιούμορ της μοναδικό. Πριν την αντικρύσω με το μηχάνημα μερικούς μήνες πριν, σκεφτόμουν τι να της πω, όταν τη δω. Σε αυτήν που η ζωντάνια της, η ενέργειά της ήταν ανεξάντλητη... Και όταν την είδα δεν της είπα τίποτα. Δεν χρειάστηκε. Δεν το είχε ανάγκη, γιατί απλά δεν το έβαλε κάτω... Και τώρα κανείς δεν πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει... Και τώρα κανείς δεν το πιστεύει αυτό που συνέβη. Περιμένουμε να τη δούμε να εμφανίζεται ξανά. Να χορεύει όπως τότε... Αντίο κοριτσάκι μου και μην ανησυχείς, όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε. Κι ας ζήτησες μόνο μια καρδιά, έδωσες ό,τι είχες με όλο σου το είναι... Θα μας λείψεις πολύ...