"Έγκλημα στο Ωνάσειο"

Σήμερα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου της Εορτής της Μεγάλης Παναγίας αν κάποιος αναζητήσει στις μηχανές αναζήτησης του ιντερνετ την φράση «έγκλημα στο Ωνάσειο» θα βρεθεί αντιμέτωπος με χιλιάδες καταχωρήσεις.
Αυτό αποτελεί απόδειξη πως κάποιοι μεθόδευσαν Σατανικά αυτήν την κατασκευασμένη καταγγελία με σκοπό να καταστρέψουν του Πρόγραμμα Μεταμοσχεύσεων του ΩΚΚ!
Έγραψαν επιστολή με αντικρουόμενα "χαλκευμένα" στοιχεία και βαρύγδουπο τίτλο και
την απέστειλαν σε όλα τα ΜΜΕ και τα ιστολόγια αποφεύγοντας να ενημερώσουν το κατ’ εξοχήν υπεύθυνο ιστολόγιο του «Συνεχίζω»!!!!
Γνώριζαν βέβαια πως εμείς που γνωρίζουμε τι πραγματικά γίνεται θα αποκαλύπταμε την πλεκτάνη!
Στόχος της πραγματικά εγληματικής αυτής ενέργειας ήταν να προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη ο οποίος να φτάσει σε πολιτικό επίπεδο δημιουργώντας τέτοια αγανάκτηση που θα ωθούσε σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΩΚΚ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ!
Δεν είναι τυχαία η χρονική περίοδος που έγινε αυτή η ενέργεια. Η περίοδος της καλοκαιρινής Ραστώνης είναι ευνοϊκή για να περνάνε τροπολογίες τέτοιου είδους από ασυνείδητους !
Η ίδια περίοδος όμως είναι και περίοδος κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας!
Τέτοιο διάστημα πέρσι η Μεταμοσχευτική ομάδα του ΩΚΚ διέκοψε τρείς φορές την «Άδειά της» για να μεταμοσχεύσει και να σώσει τρεις νέους ανθρώπους. Αυτό προς υπενθύμιση των καταγγελλόντων!
Παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα δελτίου ειδήσεων της Πέμπτης από το ALTER, ένα κανάλι που χωρίς να διασταυρώσει τα στοιχεία παρουσιάζει την καταγγελία εμπλουτίζοντάς την με διάφορες εμετικές «σάλτσες»!!!


Το άκουσμα της είδησης αυτής, θορύβησε όπως ήταν φυσικό τους άμεσα εμπλεκόμενους, δηλαδή τους μεταμοσχευμένους και τους υποψήφιους λήπτες, οι οποίοι κατέκλεισαν το Ωνάσειο εκφράζοντας την ανησυχία τους και την υποστήριξή τους στην Μεταμοσχευτική Ομάδα!!!

Ο Αντέννα χτες βράδυ παρουσίασε την μάζωξη αυτή και επιφυλάχθηκε για την πρόθεση της καταγγελίας εγκωμιάζοντας το έργο του ΩΚΚ στις Μεταμοσχεύσεις!!!

Από την πλευρά μας εμείς γνωρίζοντας ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ τους καλούμε να συνειδητοποιήσουν την ζημιά που έχουν προκαλέσει και να απομακρυνθούν ήσυχα!

Έχουν προκαλέσει ήδη την οργή μας, και πρέπει να καταλάβουν πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!!!!!!!!!!!

Για τις όποιες εξελίξεις θα σας ενημερώνουμε άμεσα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: