Διανομή φυλλαδίων του Ε.Ο.Μ. για τη Δωρεά Οργάνων στο λιμάνι του Πειραιά


Στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα 10/07/2009 διανεμήθηκαν φυλλάδια του Ε.Ο.Μ. από εθελοντές όπως ακριβώς και προχτές στην Αθήνα, έξω από το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως.
Οι φωτογραφίες είναι αρκετά περιγραφικές του γεγονότος και θα τις αφήσουμε ασχολίαστες.

Καρίκης Ανδρέας, Κυριακίδης Άγγελος, Καρελάκης Κωστής
Απλά αναφέρουμε τα ονόματα των συνανθρώπων μας που φέρουν μηχανική υποστήριξη καρδιακής λειτουργίας, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην διανομή, έτσι σαν υπενθύμιση Δράσης σε όσους θεωρούν πως πρέπει να αδρανούμε στην δοκιμασία της ασθένειας περιμένοντας μοιρολατρικά την λύση.
ΟΧΙ κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για μας, για τους συνανθρώπους μας, για την κοινωνία την ίδια.


Μπροστά στο «Κρήτη ένα», δύο Λεβέντες Κρητικοί.

Εδώ θα κάνουμε ένα σχόλιο: Αν ανατρέξετε σε παλιότερες αναρτήσεις του ιστολογίου μας θα δείτε τον Αντώνη τον Μαραγγουδάκη (αριστερά) με την τεχνητή καρδιά του καταβεβλημένο, να συμμετέχει σε μια αντίστοιχη εκδήλωση ευαισθητοποίησης του κοινού για την Δωρεά Οργάνων.
Σήμερα μερικούς μήνες μετά, ήδη μεταμοσχευμένος, με την ζωή να του ξαναχαμογελάει, δεν ξεχνά μα δίνει και αυτός το παρών, συνεισφέροντας έτσι στον αγώνα για την σωτηρία πολλών συνανθρώπων μας.
Η μεταμόσχευση δεν αλλάζει τον άνθρωπο, πιστέψτε με. Όμως στην δοκιμασία διαφαίνεται ο χαρακτήρας και το ήθος κάθε ενός από εμάς.
Ίσως να μην πρέπει να πούμε τίποτε άλλο εκτός από ένα:
-ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: